Het impactraject

Ontdek wat je tegenhoudt, los het op en ga dan vol energie en met zelfvertrouwen aan de slag om de flow weer op gang te brengen, zodat je jouw droomleven kunt verwezenlijken.

Herken je dit?

Je bent op je werk en je ziet dat die collega belt met wie je een stroeve samenwerking hebt. Je bent er gelijk van overtuigd dat je iets fout hebt gedaan. ‘Shit, wat heb ik nù weer fout gedaan?’, denk je. Je wilt liever het gesprek uit de weg gaan, dan horen waarom je gebeld wordt en durft de telefoon niet meteen op te nemen. Je voelt je onzeker en weet niet meer wat je moet doen voor een goede samenwerking met haar.

De ad hoc klussen vliegen je om de oren, naast het reguliere werk dat je moet doen. Zojuist heeft je leidinggevende je alwéér een extra opdracht gegeven. Je doet er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen, terwijl je zit te dubben hoe je het nu weer moet gaan aanpakken. “Dat wordt weer overwerken”, denk je terwijl lunchpauze nog moet beginnen. Het gevoel dat je tekort schiet blijft en je negeert de bekende knoop in je buik.

Op de fiets naar huis ben je kwaad op jezelf als je terugdenkt aan de moeizame werkdag. “Bespottelijk, wat stel je je aan”, “Doe niet zo dom” Je veegt een traan weg, haalt diep adem en fietst hard door in de hoop het moedeloze gevoel dat je nu hebt van je af te kunnen trappen. Vanavond wil je man namelijk nog naar voetbal en je moet nog koken.

Eenmaal in bed draait je hoofd op volle toeren. Je denkt na over wat je allemaal anders had kunnen doen. “Waarom heb ik niet eerst rustig geluisterd tijdens het overleg voordat ik antwoord gaf?” “Heb ik die mail wel goed gecheckt voordat ik m verstuurde?” Die kritische stemmetjes in je hoofd blijven maar door gaan, gek word je ervan, want je wilt gewoon slapen! De wanhoop nabij sta je op en loop je naar de badkamer. Eerst maar een slok water…

In het weekend heeft en man je gevraagd om samen uit eten gaan. Je snakt naar rust maar wilt niet weer nee zeggen, dus je gaat tegen beter weten in. Hij heeft ten slotte toch al oppas geregeld. Het lukt je niet echt om heel gezellig te doen. Door pure vermoeidheid reageer je mat en wil je op tijd weer naar huis. Tijdens het afrekenen vraagt je man of jullie echt niet nog ergens samen een drankje kunnen pakken, maar jij voelt je vooral heel schuldig en eenzaam. Je kan wel janken van ellende dat alle leuke dingen aan je neus voorbij lijken te gaan.

Gedey Coaching Autisme

Hoe zou het voor je zijn als...?

 • Je een telefoontje van die ene vervelende collega gewoon meteen durft op te nemen, zonder hartkloppingen.
 • Jij als vanzelfsprekend extra opdrachten van je manager aan hem kan teruggeven, omdat je werkdag al vol zit met taken die meer prioriteit hebben.
 • Je met een leeg en helder hoofd op de fiets naar huis springt, omdat je werk gewoon het werk kan laten zijn?
 • Je na een ontspannen avond in een heerlijk diepe in slaap valt en uitgerust weer wakker wordt als de wekker gaat?
 • Je volop energie hebt zodat je weer kunt voelen dat je leeft als je gevraagd wordt om iets leuks te gaan doen?
pexels-anna-shvets-5324989

Investering

Aan het einde van het traject:
 • Neem je enthousiast en vrolijk de telefoon op als Bianca belt en volgt er een gesprek waarin je stevig in je schoenen blijft staan. Want jij weet: zelfs áls Bianca belt over iets wat jij niet goed hebt gedaan, dan is dat geen diskwalificatie van jou. Je voelt het terechte zelfvertrouwen dat je een prima collega voor haar bent.

 • Geef je zelfverzekerd je grens aan bij je leidinggevende als hij weer met extra taken strooit. Omdat jij als geen ander weet hoeveel jij kan verwerken op een dag. Hoe belangrijk ontspanning na inspanning is en je pas weer kan pieken nadat jij de batterij weer volledig hebt opgeladen. Je bent overtuigd dat je leidinggevende dit ook zo ziet. 

 • Voel je je tevreden over jezelf na het einde van de werkdag. Je hebt niet alleen je eigen werk afgehandeld, maar ook die ene nieuwe collega weer op weg geholpen met al haar vragen. Glimlachend denk je terug aan hoeveel je hebt kunnen betekenen en voelt een gelukzalige tinteling van je kruin tot aan je tenen trekken.

 • Slaap je weer als een roos en ben je voor de wekker gaat alweer wakker omdat je zin hebt in deze nieuwe dag. Want je geniet van het werk dat je doet en bent trots op wat je elke dag opnieuw voor elkaar krijgt. Wat heerlijk om zoveel waarde toe te kunnen voegen.

 • Voel jij je weer bruisend van energie. Een feestje, een etentje met vrienden of een avondje uit met je man? Je kijkt er al dagen naar uit en hebt er vooral zin in!

Testimonials van tevreden klanten

Liesbeth vd Burg

  Ik ben een enorme pleaser en daarvoor heb ik een coachtraject bij Iris gevolgd. Gedurende deze periode overleed mijn opa. Ik heb tijdens de laatste fase van mijn opa de moed gehad om bij mijn familie aan te geven dat hij lekker thuis moest blijven, ook al wilden zij hem overplaatsen naar een hospice. Hij is kort hierna in alle rust in zijn eigen huis heengegaan. Iedereen is mij dankbaar, terwijl ik denk: Wow, dit komt door de sessie bij Iris

  Liesbeth vd Burg

  Jasper de Boer

   Ik heb een ontzettend fijn traject bij Iris gevolgd. Een traject waarin tijd voor me werd genomen, er geen enkel oordeel aanwezig was en waar ik vooral heel veel over en van mijzelf heb mogen leren. Ik kan met recht zeggen dat deze coaching sessies hebben bijgedragen aan een positievere mindset en vooral bij het omarmen van mijzelf en mijn emoties. Ik heb ze nu onder controle waardoor ik niet meer met een gestrekt been een gesprek in ga en mijn doelen haal

   Jasper de Boer

   Onderwerpen waar anderen tijdens het traject onder andere aan werkten:

   Wat gaan we doen?
   1. De basis
    We beginnen bij de basis, om vast te stellen waar je nu staat en waar je naar toe wilt. We onderzoeken samen waar nu echt de kern van het probleem ligt.

   2. Aan de slag
    We gaan aan de slag met alle belemmeringen die in de weg staan om je vol zelfvertrouwen te voelen. We gaan aan de slag met onderliggende gevoelens, niet helpende overtuigingen en verstikkende patronen. We duiken in je onderbewuste, waar al je antwoorden liggen.

   3. Empowerment
    We werken aan een ijzersterke mindset waarmee jij al je onzekerheden aan kan. Het leven gaat je, ook na het afronden van het traject nog uitdagingen geven. Met jouw ijzersterke mindset en geleerde tools, kun jij nu ook zelf niet helpende gedachtes en patronen doorbreken.

   FAQ

   Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je het vooral niet moet doen. In die gevallen helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.

   Jazeker. Als jij je herkent in het geschetste probleem en gemotiveerd bent om hiermee aan de slag te gaan, dan is het traject zeker iets voor jou.

   Veel hangt af van jouw verlangen en wilskracht om te veranderen. Immers, wat gebeurt er als je niets doet? Daarbij ervaart iedereen die je is voorgegaan en die het werk in zichzelf heeft gestopt allemaal de positieve veranderingen zoals hierboven beschreven staat. Boek een gratis kennismakingsgesprek van 60 minuten en dan kijken we of dit traject bij je aansluit.

   Ja, wat we hebben opgelost, blijft opgelost. Door middel van krachtige visualisatie technieken verwerk je onverwerkte emoties. Onverwerkte emoties en trauma’s verwerk je blijvend. Het is wel zo dat naarmate je groeit er nieuwe triggers kunnen ontstaan op een dieper niveau. Sommige mensen kiezen er daarom voor om af en toe terug te komen om weer extra in de flow te komen zodat zij weer verder kunnen doorgroeien.

   Ja, je hoeft geen beelddenker te zijn om aan dit traject deelt e nemen. Ik werk met vraagtechnieken om het visualiseren te vergemakkelijken. Hierdoor lukt dit ook bij mensen die zeggen niet goed te kunnen visualiseren.

   Als je iets ècht wilt, vind je een manier. Als je iets niet wilt, dan zoek je een excuus. Je zult merken dat er na elke sessie meer kostbare tijd voor jezelf beschikbaar komt.

   In goed overleg kunnen we best een keer verzetten (minimaal 48 uur van tevoren). Maar niet elke keer, want ik vraag wel jouw 150% commitment. Net zoals je van mij mijn 150% commitment mag verwachten.

   Jazeker, op maandag en donderdag werk ik tot 21.00 uur.

   In samenspraak met je werkgever bestaat soms de optie om een traject aan te schaffen als onderdeel van je loopbaanontwikkeling, met behulp van je persoonlijke en/of opleidingsbudget. Ook is het vaak mogelijk dat je werkgever een coachingsprogramma vergoedt, vooral als dit gunstig is voor de vitaliteit of re-integratie van de medewerker. Ik informeer je hier graag over en ben bereid om het gesprek met je werkgever hierover aan te gaan.