Het breakfree traject

Loop jij rond met onderstaande gedachten?

Uit een werkomgeving die niet meer bij je past. Van de druk van verwachtingen anderen. Van eigen patronen en gedachten die je niet verder helpen. Dat is mogelijk met het Break Freetraject! Het persoonlijke coachtraject dat jou helpt je eigen weg te durven kiezen en je de vrijheid geeft om je leven te leiden op jouw voorwaarden.

Herken je dit?

Je hebt het gevoel altijd aan te moeten staan voor je werk. Je werkt voor de leuke dingen in het weekend, maar ook in je vrije tijd laat het werk je niet los. Genieten zit er eigenlijk niet in. Sinds je een nieuwe leidinggevende hebt, ben je in je hoofd alleen maar druk met wat er volgende week klaar moet zijn in het werk. Je voelt de druk om aan zijn verwachtingen te voldoen.

Tijdens een vergadering zie je dat je manager naar je kijkt terwijl hij met een kritische blik door je rapport bladert. Onmiddellijk vraag je je af: “Heb ik een fout gemaakt?” De drang om het gesprek te ontwijken groeit en je vermijdt oogcontact. Je voelt je steeds onzekerder bij hem en weet niet hoe je de professionele relatie met hem kunt verbeteren. Voor het eerst besef je dat je je echt helemaal niet meer gelukkig voelt in je werk.

’s Avonds tijdens het sporten voel je je opeens compleet uitgeput, zowel fysiek als mentaal. Je probeert je gedachten af te leiden, maar je wordt overweldigd door gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en voelt weinig zelfvertrouwen. De stress en sociale druk om in deze goedbetaalde baan te blijven zitten, wegen zwaar, maar je hebt ook geen flauw idee wat je dan wel wilt doen. In een vlaag van paniek ben je bang eraan onderdoor te gaan. Je snakt naar rust, maar dat lijkt moeilijk te midden van alle verantwoordelijkheden.

“Pfff, gewoon even doorzetten” denk je , terwijl je moedeloos terugloopt naar de kleedkamer. “Wil je nu echt je goedbetaalde baan opzeggen voor een hongerloontje? Waar ga je dan de hypotheek van betalen? Doe even normaal zeg!”

Terwijl je in bed ligt, worden je gedachten overspoeld door negativiteit. Je weet eigenlijk al veel langer dat dit werk je niet meer gelukkig maakt. Alle online testen en het vorige loopbaantraject hebben je niet veel wijzer gemaakt. Je voelt je machteloos en gefrustreerd en weet het echt even niet meer. “Had ik maar de mogelijkheid om het bekende los te laten”, denk je. Je probeert de negatieve gevoelens weg te duwen, maar ze blijven aan je knagen en belemmeren je om in slaap te vallen.

ZOU DAT NIET FIJN ZIJN? Dat is precies waar ik mensen mee help met mijn coachtraject BREAK FREE.

Gedey Coaching Autisme

Hoe zou het voor je zijn als...?

 1. Jij het werk achter je kan laten en kan genieten van je weekenden, omdat je het terechte vertrouwen in jezelf hebt dat wat jij doet goed genoeg is.

 2. Jij als vanzelfsprekend het gesprek aangaat met je manager over je afgeleverde werk, zonder hartkloppingen.

 3. Je compleet jezelf voelt en heerlijk rustig, doordat je hoofd leeg en helder is.

 4. En je vol energie de lessen weer mee kan doen.

 5. Je na een ontspannen avond in een heerlijk diepe in slaap valt en uitgerust weer wakker wordt als de wekker gaat?
pexels-anna-shvets-5324989

Investering

Aan het einde van het traject:
 1. Aan de zijlijn van een voetbalwedstrijd van je kinderen, een borrel met vriendinnen of een feestje? Je kan weer zorgeloos genieten van je weekenden en voelt je weer heerlijk vrij.

 2. Je gaat vriendelijk en resoluut het gesprek aan met je manager over je werk. Want jij weet: Zelfs al loopt mijn manager te mopperen, dan is dat geen diskwalificatie van jou. Je voelt het zelfvertrouwen dat je een prima collega bent en staat voor de kwaliteit die je levert.

 3. Je staat voor wie jij bent en wat jij wilt en je voelt de vrijheid je eigen weg te durven kiezen om je leven te leiden volgens jouw normen.

 4. Je bent weer helemaal blij en tevreden in je werk en voelt dat je weer waarde toevoegt omdat je eindelijk werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen.

 5. Je slaapt weer als een blok en wordt voor de wekker gaat alweer wakker. Je bent enthousiast over het werk dat je doet en voelt je trots over wat je elke dag bereikt.

Testimonials van tevreden klanten

Kim

  Confronterend maar super fijne sessies gehad! Door bepaalde patronen waar ik mij niet bewust van was te herkennen, doorvoelen en doorbreken heb ik in hele korte periode enorme stappen gezet. Ik heb met Iris kunnen filosoferen over wat ik nu echt wil en wat mij blij en gelukkig maakt. Hoe ze dat aanpakt zodat je ook echt stappen durft te zetten, echt zo bijzonder allemaal

  Kim

  FAQ

  Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je het vooral niet moet doen. In die gevallen helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.

  Jazeker. Als jij je herkent in het geschetste probleem en gemotiveerd bent om hiermee aan de slag te gaan, dan is het traject zeker iets voor jou.

  Veel hangt af van jouw verlangen en wilskracht om te veranderen. Immers, wat gebeurt er als je niets doet? Daarbij ervaart iedereen die je is voorgegaan en die het werk in zichzelf heeft gestopt allemaal de positieve veranderingen zoals hierboven beschreven staat. Boek een gratis kennismakingsgesprek van 60 minuten en dan kijken we of dit traject bij je aansluit.

  Als je iets ècht wilt, vind je een manier. Als je iets niet wilt, dan zoek je een excuus. Je zult merken dat er na elke sessie meer kostbare tijd voor jezelf beschikbaar komt.

  In goed overleg kunnen we best een keer verzetten (minimaal 48 uur van tevoren). Maar niet elke keer, want ik vraag wel jouw 150% commitment. Net zoals je van mij mijn 150% commitment mag verwachten.

  Jazeker, op maandag en donderdag werk ik tot 21.00 uur.

  In samenspraak met je werkgever bestaat soms de optie om een traject aan te schaffen als onderdeel van je loopbaanontwikkeling, met behulp van je persoonlijke en/of opleidingsbudget. Ook is het vaak mogelijk dat je werkgever een coachingsprogramma vergoedt, vooral als dit gunstig is voor de vitaliteit of re-integratie van de medewerker. Ik informeer je hier graag over en ben bereid om het gesprek met je werkgever hierover aan te gaan.

  Wat gaan we doen?
  1. Het fundament
   We starten bij de essentie om te bepalen waar je nu staat en waar je naar toe wilt. We maken jouw doel glashelder, zodat we weten waar we precies naar toe werken.

  2. Hordes overwinnen
   We brengen in kaart wat er allemaal nog in de weg staat om jouw doelen te behalen. Wat houdt je nu nog tegen om je dromen te verwezenlijken? Met deze beperkende overtuigingen en emoties gaan we samen aan de slag, om ze te veranderen naar gedachten en emoties die wèl helpen voor je. Je laat los wat niet meer werkt, zodat er ruimte komt voor iets nieuws en beters.

  3. Ontdek je natuurlijke talenten voor echt succes.
   Daarna onderzoeken we wat je van nature al als talent hebt om je doelen met succes te bereiken. We kijken naar jouw identiteit. Wie ben jij, zonder al je rollen. Wat kun je nu al inzetten voor succes, om je goed te voelen en in balans te zijn? En wie wil je zijn of moet je zijn om je doel te behalen?

  4. Weten wat je echt wilt

   Nu je weet wat er al in je zit voor succes en je obstakels hebt overwonnen, gaan we onderzoeken wat je echt belangrijk vindt en wie je wilt zijn. Door steeds helderder te krijgen wat je wilt en steeds meer je eigen pad durft te volgen, beweeg je steeds dichter naar je droomleven toe. We maken dit visueel, zodat je dit elke dag kan zien.

  5. Doen wat je echt wilt
   We werken aan het concreet maken van je droom. Na deze stap voel je dat je droom realistisch en haalbaar is. We zetten de eerste stappen om je droom werkelijkheid te maken. Nu je weet wat je wilt en waar je naartoe werkt, worden alle keuzes die je maakt makkelijker.

  6. Zelfzorg
   Om ervoor te zorgen dat je dagelijks de juiste stappen zet die bijdragen aan je droomleven, gaan we kijken naar een zelfzorg routine die past bij jou. Jouw persoonlijke zelfzorg routine helpt je voor jezelf te kiezen terwijl je ontspannen blijft en in je kracht staat.