7 gouden en bewezen tips

7 Tips voor meer rust in je hoofd en energie als je het gevoel hebt het nooit goed te kunnen doen.


Met een paar tips rust in je hoofd en meer energie? Dat kan ècht, maar dan heb ik het niet over algemene tips die je kan googelen. Ik heb het zelf mogen ervaren hoe waardevol ze waren toen ik dit ontdekte. Uiteindelijk bleek het toepassen zelfs makkelijker dan verwacht, waardoor ik veranderde van een stress-kip die vastzat vervelende situaties, naar iemand die alles eerst van een afstandje bekijkt en daarna haar keuzes maakt die ten goede komen aan anderen, maar ook aan mijzelf. Ik knapte er aanzienlijk van op. Maar dat was pas nà mijn burn-out en ik ga ervanuit dat jij het slimmer aanpakt dan ik destijds 😉

Gratis tips aanvragen

Controleer je spambox als je de mail niet ontvangen hebt.

 

Je herkent het misschien wel. De volgende ad-hoc klus vliegt je alweer om de oren, terwijl je nog bezig bent te bedenken hoe je de vorige het beste kan aanpakken. Je voelt je tekort schieten omdat je het tempo maar niet te pakken krijgt en negeert opnieuw die bekende knoop in je buik om je staande te houden. Ondertussen wordt je steeds kwader op jezelf door dit getrut. Om over dat nachtelijk gepieker het maar niet te hebben, horendol wordt je van jezelf! Gestresst en gesloopt blijf je hopen dat dit voorbij gaat. Als je nu maar eens wist hóé!

Dit mag even eerst

Als je heel eerlijk bent, ga je maar door en door. Dat is hoe het vroeger bij je thuis ging en waar je goed in bent. Diep van binnen weet je ook wel dat doorgaan met hoe je het tot dusver hebt gedaan je geen steek verder brengt.

Wat als ik je vertel dat de eerste stap naar rust en ontspanning makkelijker te maken is dat je denkt? Dat als je, door het dagelijks toepassen van één gouden tip je al de rust over je neer kan voelen dalen?

Als je door je gegevens hieronder in te vullen mijn tips aanvraagt, krijg je 7 dagen lang elke dag één gouden tip. Vraag ze aan en ontdek in de komende 7 dagen:

  • Hoe je nieuwe oplossingen voor jezelf creëert
  • Hoe je kan ontdekken wat precies je probleem is (en dat is vaak anders dan je in eerste instantie denkt
  • Handige zinnen die je kan toepassen in je gesprekken voor meer rust en energie
  • Hoe je speelruimte voor jezelf creëert 
  • Etc, etc

Download die gratis tips